Caliente Tropics Resort var rause nok til å ha utsjekking klokken 12 om dagen. Vi fikk derfor god tid til å både våkne og gjøre oss litt bedre kjent i Palm Springs. Vi fant blant annet en World Market store, som solgt alt mulig rart fra kaffe og te til hagemøbler og knekkebrød. Det første vi merket oss i butikken var store mengder Voss vann fra Norge! Dette merket med importert vann har virkelig slått an blant rikfolk i USA. Det markedsføres som ”artisan water”. Alle vet at kunstvann er bedre enn vanlig drikkevann.

Efter å ha sjekket ut av motellet kom vi oss omsider til Wal Mart. Der har de alt man trenger til en brøkdel av prisene vi er vant til fra Norge. Vi hamstret en del klær og kjøpte kjempegode kyllingvinger i deli-disken.

Da vi skulle kjøre tilbake fra Palm Springs havnet vi midt i en sandstorm. Dette var en ny opplevelse for oss begge. Jeg ble usikker på om vi skulle fortsette eller vente til vinden hadde roet seg. Stormen utartet seg på samme måte som en nordnorsk snestorm. Det samlet seg fonner med sand i veien, som folk såvidt klarte å kjøre over uten å sette seg helt fast. Vel ute på highwayen var det kolonnekjøring så lenge sikten var under 10 meter.

Det dårlige været sluttet ikke med sandstormen. Da vi entret San Diego county mørknet himmelen og det begynte faktisk å regne. Juni er en av de tørreste månedene, og vi hadde fått med oss alle de 2.3 millimeterne med nedbør som kommer i snitt hver juni! Samtidig visste vi at det i Oslo var 26c og sol…

Med 15c og regn her var det bare én ting å gjøre: bestille pizza levert på døren og bestille film på TV. De andre stedene vi har overnattet har det kun vært 19” TV. Ikke det at vi har sett på fjernsyn uansett, men når vi først skulle det passet det fint at Comfort Inn i San Diego hadde 42” flatskjerm stående klar. Vi så The Bucket List med Jack Nicholson og Morgan Freeman; en komfortabel avslutning på en pussig dag.

Reklamer